naruto-clubs
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

naruto shinobbi-clubs

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

temari-chan's red house

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Temari
jounin
Temari

Data de înscriere : 24/04/2008
Varsta : 29
Localizare : satul nisipului

temari-chan's red house Empty
MesajSubiect: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeVin Iul 04, 2008 8:53 pm

hyu hyu!daca tot imi petrec mult timp in satul frunzei mam decis sami fac o casa shi aici.so: cred k va imaginati k am o casa sumbra. ei bine nu-i asa. e rosie toata! e mare! are vreo 10 camere principale plus inca 5 case pt servitori. hyu.. am uitat am vreo 50 de servitori gata sa-mi indeplineasca orice dorinta. muahaha.... trecem peste asta. am un living room mare cu un candseabru urias din diamante si decorat cam in still gotic. camera mea este rosie cu un birou micut pe care sunt multe hartii. kyaaa... nu va uitati. ( pe pereti are postere cu sasuke si naruto sarutandu-se) *se ascunde in spatele unui servitor rosind*. aham... sa continuam. baia! am gresie rosie cu inimioare negre. huh! de le-am ales asa. oo.. la vremea aia imi pareau dragute. hy hy! anyway bucataria e mare dar nu prea trec pe acolo asa k nu-mi amintesc cum mai arata. presupun k am un frigider mare umplut cu dulciuri si papa. o.. si suc. aha! yummy. restu nu mai stiu! umm... urmeaza birou unde sunt hartii peste tot! intotdeauna mi-a fost lene sa fac curatenie. si nu las servitori sa intre acolo. motive de securitate. uh... am o camera speciala numai pentru haine. uff.. ma cam las dusa de val cand vine vb de cumparaturi. restu de camere nu mai stiu pt ce sunt k nu le-am mai vazut de mult. ma cam ratacesc dak vreau sa le vad. in plus am multa treaba. uh... cam atat a fost descrierea casei mele! sper k va placut turu'. ^_^
Sus In jos
http://rpg-kaleidostar.forumer.ro
Sakura95-chan
chunin
Sakura95-chan

Data de înscriere : 24/07/2008
Varsta : 28
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeVin Iul 25, 2008 4:36 pm

Sakura-chan trecuse pe linga casa Temarii.si s-a gindit :
-Dece sa nui fac o vizita Temarei.
sakura-chan ,batu in usa:

-Tuc,Tuc,Tuc
Sus In jos
Temari
jounin
Temari

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeVin Iul 25, 2008 4:41 pm

*temari veni shi deschise usha *

-Buna sakura-chan ! Intra !
Sus In jos
Sakura95-chan
chunin
Sakura95-chan

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeVin Iul 25, 2008 6:13 pm

-Buna ,multumesc.
si a intrat Sakura-chan in casa
Sus In jos
Temari
jounin
Temari

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeSam Iul 26, 2008 10:47 am

-eyy..bine ca ai venit! eram cam singura shi ma plictiseam ..aaa..nu te-am intrebat:Vrei sa te servesc cu cv?N_N
Sus In jos
Sakura95-chan
chunin
Sakura95-chan

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeLun Iul 28, 2008 2:25 pm

-Un ceai rece daca poti, ca afara este foarte cald.
Dar ce mai face Gaara si Kankuro,ca demult nu i-am vazut?
Sus In jos
Temari
jounin
Temari

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeLun Iul 28, 2008 3:47 pm

ei sunt bine,se antreneaza cu baki..imediat iti aduc ceaiul
`temari se duse la bucatarie sa faca un ceai-nu il incalzi-shi se intoarse inapoi la sakura `
poftim ceaiul , sakura !
Sus In jos
Sakura95-chan
chunin
Sakura95-chan

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitimeLun Iul 28, 2008 9:57 pm

Multumesc Temari esti foarte amabila
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: temari-chan's red house   temari-chan's red house I_icon_minitime

Sus In jos

temari-chan's red house
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Temari's house
» sakura's house
» Sakura_Sasuke's House
» Sakura Haruno's House

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
naruto-clubs :: Satul ascuns intre frunze :: casele-