| temari-chan's red house | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Temari jounin
Mesaje : 85 Data de înscriere : 24/04/2008 Varsta : 29 Localizare : satul nisipului
| Subiect: temari-chan's red house Vin Iul 04, 2008 8:53 pm | |
| hyu hyu!daca tot imi petrec mult timp in satul frunzei mam decis sami fac o casa shi aici.so: cred k va imaginati k am o casa sumbra. ei bine nu-i asa. e rosie toata! e mare! are vreo 10 camere principale plus inca 5 case pt servitori. hyu.. am uitat am vreo 50 de servitori gata sa-mi indeplineasca orice dorinta. muahaha.... trecem peste asta. am un living room mare cu un candseabru urias din diamante si decorat cam in still gotic. camera mea este rosie cu un birou micut pe care sunt multe hartii. kyaaa... nu va uitati. ( pe pereti are postere cu sasuke si naruto sarutandu-se) *se ascunde in spatele unui servitor rosind*. aham... sa continuam. baia! am gresie rosie cu inimioare negre. huh! de le-am ales asa. oo.. la vremea aia imi pareau dragute. hy hy! anyway bucataria e mare dar nu prea trec pe acolo asa k nu-mi amintesc cum mai arata. presupun k am un frigider mare umplut cu dulciuri si papa. o.. si suc. aha! yummy. restu nu mai stiu! umm... urmeaza birou unde sunt hartii peste tot! intotdeauna mi-a fost lene sa fac curatenie. si nu las servitori sa intre acolo. motive de securitate. uh... am o camera speciala numai pentru haine. uff.. ma cam las dusa de val cand vine vb de cumparaturi. restu de camere nu mai stiu pt ce sunt k nu le-am mai vazut de mult. ma cam ratacesc dak vreau sa le vad. in plus am multa treaba. uh... cam atat a fost descrierea casei mele! sper k va placut turu'. ^_^ | |
|
| |
Sakura95-chan chunin
Mesaje : 65 Data de înscriere : 24/07/2008 Varsta : 28 Localizare : Konoha
| Subiect: Re: temari-chan's red house Vin Iul 25, 2008 4:36 pm | |
| Sakura-chan trecuse pe linga casa Temarii.si s-a gindit : -Dece sa nui fac o vizita Temarei. sakura-chan ,batu in usa:
-Tuc,Tuc,Tuc | |
|
| |
Temari jounin
Mesaje : 85 Data de înscriere : 24/04/2008 Varsta : 29 Localizare : satul nisipului
| Subiect: Re: temari-chan's red house Vin Iul 25, 2008 4:41 pm | |
| *temari veni shi deschise usha *
-Buna sakura-chan ! Intra ! | |
|
| |
Sakura95-chan chunin
| Subiect: Re: temari-chan's red house Vin Iul 25, 2008 6:13 pm | |
| -Buna ,multumesc. si a intrat Sakura-chan in casa | |
|
| |
Temari jounin
| Subiect: Re: temari-chan's red house Sam Iul 26, 2008 10:47 am | |
| -eyy..bine ca ai venit! eram cam singura shi ma plictiseam ..aaa..nu te-am intrebat:Vrei sa te servesc cu cv?N_N | |
|
| |
Sakura95-chan chunin
| Subiect: Re: temari-chan's red house Lun Iul 28, 2008 2:25 pm | |
| -Un ceai rece daca poti, ca afara este foarte cald. Dar ce mai face Gaara si Kankuro,ca demult nu i-am vazut? | |
|
| |
Temari jounin
| Subiect: Re: temari-chan's red house Lun Iul 28, 2008 3:47 pm | |
| ei sunt bine,se antreneaza cu baki..imediat iti aduc ceaiul `temari se duse la bucatarie sa faca un ceai-nu il incalzi-shi se intoarse inapoi la sakura ` poftim ceaiul , sakura ! | |
|
| |
Sakura95-chan chunin
| Subiect: Re: temari-chan's red house Lun Iul 28, 2008 9:57 pm | |
| Multumesc Temari esti foarte amabila | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: temari-chan's red house | |
| |
|